caenfrdeitptrues

L’AJUNTAMENT DE SANTA CRISTINA D’ARO HA DESENVOLUPAT 4 TALLERS D’IGUALTAT DIRIGITS A TOT EL PERSONAL

En el marc del Pla d’Igualtat intern de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, aprovat al desembre del 2016, s’han impartit 4 tallers d’igualtat dirigits a tot el personal de l’Ajuntament: dos dels tallers han estat dirigits al personal d’oficines, un a la brigada municipal i deixalleria i el quart a tot el cos de la policia local.

Uns tallers on s’ha sensibilitzat envers les desigualtats existents encara avui entre homes i dones i s’han facilitat eines i recursos per a desenvolupar i implementar les polítiques locals en perspectiva de gènere, intentant frenar les esmentades dificultats.  Un dels temes que s’ha tractat ha estat l’ús no sexista del llenguatge i quines possibles formules lingüístiques existeixen per tal que des de l’administració pública s’utilitzi un llenguatge inclusiu i igualitari.

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha fet una aposta important envers aquest tema. Existeix una Comissió de Seguiment del Pla d’Igualtat, amb representació política, personal de l’Ajuntament i representació sindical. Un pla que té una vigència de 4 anys (finalitzarà el 2020) i en el qual s’hi ha previst moltes altres accions que s’aniran desenvolupant poc a poc. 

IMG-20170519-WA0001

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament