caenfrdeitptrues

CASAL D'ESTIU MUNICIPAL 2017

 

casal estiu 2017

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, sota la direcció tècnica d’ANNCON lleure i oci organitza un any més el CASAL D’ESTIU SANTA CRISTINA D’ARO oferint un espai de trobada per a petits al CASALET (de P3 a P5) i per a mitjans i grans (de 1er a 6é de primària) al PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS.

Com a novetat aquesta edició del Casal d’Estiu trobareu tres possibilitats per què els vostres infants s’ho passin d’allò més bé durant el seu temps de lleure:

CASAL D’ESTIU: En aquesta edició del Casal d’Estiu trobareu una àmplia programació d’activitats sota la l’eix d’animació anomenat “ITAKA EL SOMIATRUITES” en el cas dels més petits, i “ARTS I ESPORT” en el cas del grup de grans.

MATINS DE PATINATGE: Per tots aquells infants que vulguin gaudir del seu temps de lliure tot practicant l’esport de patinatge.

MATINS DE FUTBOL: Per tots aquells infants que s’ho vulguin passar bé en el seu temps de lliure tot practicant l’esport del futbol.

Durant l’Spring Social Festival que es durà a terme el proper 27 de maig durant tot el dia a la Zona Esportiva Municipal, hi haurà un taulell d’informació on es realitzarà algun taller i es repartirà la publicitat del casal d’estiu municipal.

La reunió amb les famílies es realitzarà el dia 2 de juny a les 20:00 a la Sala de sessions de l’Ajuntament. El període d’inscripcions serà els dies 5 i 6 de juny de 09:30-12:30 i de 17:00-20:00 a la Zona Jove(Segona Planta Pavelló).

Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb la direcció tècnica del Casal d’Estiu trucant al 972 83 57 08 o al 665 63 47 43 (horari d’atenció al públic de 9 a 13h, de dilluns a divendres).


AJUNTAMENT DE SANTA CRISTINA D’ARO
ÀREA DE JOVENTUT

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament