caenfrdeitptrues

NIT DE GÓSPEL.

Nit de góspel amb Góspel d'Aro i el Free Choir de Barcelona... més de 80 artistes a l'escenari!

Dissabte, 16 de juliol, a les 10 del vespre, a l'Espai Ridaura.

Activitat gratuïta

UNA REFLEXIÓ, PER A COMENÇAR

La música Gospel no és “cantar cançons d'església” com pensen alguns. El Gospel és una altra cosa, és amor, és cantar des del cor, i, sobretot, és molta alegria i energia positiva. L’alegria es contagia i fa que la gent canti i balli, per molt que no es sàpiga la lletra, a vegades ni tan sols l'idioma.

GOSPEL D'ARO

La Coral Gospel d’Aro va néixer el maig del 2011 a l’Escola de Música de Santa Cristina d’Aro fruit d’un projecte entre uns quants cantaires entusiastes pel Gospel i el seu professor de cant. Amb el temps, les aspiracions de la Coral van anar canviant i a finals del 2014 es va separar de l’Escola de Música de Santa Cristina d’Aro i es va constituir com a coral independent a Platja d’Aro, formant part de les entitats del poble.

Actualment, la Coral està formada per uns 25 cantaires que interpretem els clàssics del Gospel americà amb incursions de temes de música Soul i Rythm & Blues, sota la batuta d’en Davit Bayés i, habitualment acompanyats, en els nostres concerts i actuacions en directe, per la banda Jazz-Tic, que es composa de 4 músics: piano, saxo, guitarra i bateria.

FREE CHOIR

El Free Choir és una Asociación coral nascuda a principis de setembre del 2015 al barri de Sarrià de Barcelona i que aplega una seixantena de persones apassionades per la música i amb moltes ganes de cantar i passar-ho bé cantant. La nostra directora és la Vicen Alfonso, que té una larga trajectòria com a membre de cors molt importants i també en la direcció de cors.'

FREE CHOIR

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament