caenfrdeitptrues

PRIMAVERA A L'ESPAI

DARRER CONCERT DE “PRIMAVERA A L’ESPAI”, La Cambra de Música amb el TRIO RIDAURA

Dissabte, 11 de juny a les 8 del vespre, tindrà lloc el darrer concert del cicle “Primavera a l’Espai”; aquesta vegada amb el Trio Ridaura, Cláudio Suzin Rodríguez, piano, Cèlia Johé al violí i Doménech Surroca al violoncel.

Els integrants del Trio Ridaura s’uneixen a finals de 2011, dins l’entorn de l’Escola Municipal de Música de Santa Cristina d’Aro, per consolidar-se com a formació estable de música de cambra, amb l’objectiu d’aprofundir en les obres escrites per aquesta formació i aconseguir-ne una interpretació de qualitat. Tot i així, deixant-se portar per les seves inquietuds pedagògiques, se’ls ha sumat també l’objectiu de traslladar els seus coneixements a un àmbit més educatiu, apropant d’aquesta manera la música clàssica i contemporània de qualitat als nens i nenes de totes les edats. És per aquest motiu doncs, que el Trio Ridaura vol posar en escena aquesta proposta, apostant per la riquesa i els coneixements que poden aportar els seus resultats en l’àmbit educacional.

El concert revisarà el Trio en Si b major K 502 de Wolfang Amadeus Mozart i Enric Granados que ens servirà d’homenatge al centenari de la mort del compositor lleidatà.

Esperem que aquest darrer concert plagui els assistents com ho van fer els anteriors.

 

.CARTELL

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (programa de mà.pdf)programa de mà.pdf[ ]332 kB

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament