caenfrdeitptrues

L'Escola Municipal de Música participa en el Giraconcert

 

El Conservatori va celebrar aquest mes d'abril la setena edició del Giraconcert amb la col·laboració de les escoles de música d'Olot, Torroella de Montgrí, Santa Cristina d'Aro, Santa Coloma de Farners, Banyoles, Puigcerdà, Breda, a més de Temps de música de Figueres, Aula Musical de Girona i l l'Escola de música del Gironès.  I és que el número d'escoles que volen sumar-se a l'organització del Giraconcert augmenta cada any. D'aquesta manera, s'amplia el número de sales on els alumnes tenen l'oportunitat de tocar i enfrontar-se a nous espais i també públics diferents. En l'edició d'aquest any es van oferir setze concerts.

Els alumnes de l’Escola de Música de Santa Cristina van anar el dissabte, 16 d’abril, al Centre Cívic de Breda; allà van tocar amb alumnes de l’European piano institute i de l’Escola de Música de Palafrugell.

El diumenge, al matí, a l’Espai Ridaura vam acollir alumnes de l’Escola Municipal de Música de Girona, del Conservatori Isaac Albèniz, de l’Escola de Música Sol de Solfa i de l’Escola de Música Issi Fabra de Puigcerdà.

Amb tots aquests artistes el repertori va ser molt ampli, però volem destacar el duo de l’Anaïs Herce al saxo i l’Alèxia Pardinás al piano que van tocar una versió de la Garota de Ipanema.

Esperem repetir-ho l’any vinent, amb la participació de més alumnes, més escoles i més espais escènics!

 

DSC 0172

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament