caenfrdeitptrues

Gran èxit a la XXXIV Festa de la Gent Gran de Santa cristina d'Aro ( 04/05/2015 )

Prop de 300 persones assisteixen al dinar de germanor, l'activitat més destacada d'aquesta jornada festiva per a la gent gran del municipi

El passat diumenge 3 de maig es va celebrar una nova edició de la Festa de la Gent Gran de Santa Cristina d'Aro.

Prop de 300 persones van assistir al dinar de germanor que es va celebrar al pavelló municipal d'esports, l'acte més destacat de la diada, que es va celebrar en un ambient molt cordial i ple d'alegria. L'àpat, servit per un total de 17 persones voluntàries del municipi, va tenir molt bona acollida entre els assistents.

Els actes de la diada, havien començat a les 11 del matí amb la celebració de la missa, acompanyada musicalment per la Coral Santa Cecília.

Ja traslladats al pavelló, el Showman Frank Dubé va amenitzar els assistents amb un repertori dels seus acudits i cançons, just abans de la celebració de l'àpat.

Després del dinar, igual que s'havia fet en l'edició de l'any 2014, la organització va celebrar un sorteig de diferents regals per als assistents, entre els quals hi havia dos pernils i un pack d'una estància rural per a 2 persones. 

Per acabar la festa, l'orquestra Chapó va oferir un ball a tots els assistents amb el bo i millor del seu repertori.

Des de l'Àrea de Festes volem agrair a totes les persones voluntàries que any rere any fan possible la celebració d'aquesta jornada.

Àrea de Festes 

 

Galeria d'imatges


Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament