caenfrdeitptrues

Se celebra la Jornada d'apropament dels diferents cossos de seguretat i emergències a la Joventut ( 22/07/2014 )

El passat dissabte 19 de juliol, Santa Cristina d'Aro va viure una Jornada molt especial, a jornada d’apropament dels cossos de seguretat i emergències a la joventut, que es va celebrar al a zona esportiva municipal, va ser un èxit, per la qualitat dels professionals, els mitjans exhibits, la participació de les famílies i l’assoliment dels objectius.

Els nens van jugar, els pares van educar, les famílies van gaudir d’una tarda temàtica i els professionals van gaudir del seu treball.

El gos de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro complia metòdicament cadascuna de les instruccions que la seva ensinistradora li marcava. Grans i petits s'amuntegaven darrera les tanques bocabadats amb l’espectacle quan es va sentir l’inconfusible soroll del motor de l’helicòpter. Era l’aparell del cos de MMEE que dibuixant cercles en el cel descendia lentament fins aterrar amb suavitat. Amb impaciència i assenyalant l’helicòpter amb el dit, els més petits estiraven dels seus pares.

I de l’helicòpter al camió dels bombers, a les motos de trànsit, a l’ambulància del SEM...  a preguntar amb curiositat, a observar amb sorpresa i a remenar amb cautela.

El dau gegant donava voltes... el sis, correm a la  casella de l’ADF , la Policia Local de Santa Cristina llegeix la pregunta als jugadors i aquests corren a l’estand per saber la resposta.

Els agents Rurals ens apropaven la natura. El grup cinegètic de la Guàrdia Civil mostrava l’habilitat dels seus gossos en la detecció d’estupefaents. El TEDAX-NRBQ del Cos Nacional de Policia ensenyava el funcionament del robot desactivador d’explosius i el curiós vestit de protecció.

Els nens escoltaven, els professionals explicaven, i poc a poc aquells primers semblants de sorpresa i recel es transformaven en curiositat i confiança.

Una jornada molt positiva desenvolupada sense incidents i que va apropar el món dels cossos de seguretat a tothom.

Galeria d'imatges


Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament