• Inici
  • Notícies
  • CASAL D'ESTIU 2024 - LLISTAT D'INFANTS ADMESOS I EXCLOSOS

CASAL D'ESTIU 2024 - LLISTAT D'INFANTS ADMESOS I EXCLOSOS


*Un cop subsanats els errors, es publica la llista actualitzada d’infants admesos i la de llistat d’infants en llista d’espera*


Un cop finalitzat el termini d’inscripcions al casal d’estiu, es realitza la publicació de les famílies admeses i la llista d’espera pel casal d’estiu 2024. Podeu descarregar-vos els arxius adjunts a la notícia.

Per buscar la vostra inscripció ho heu de fer pel codi de família que vau rebre al correu electrònic quan vau fer la preinscripció. Es compon de la lletra “F” seguida de 5 números, també hi ha encriptat el DNI o NIE de la persona que va realitzar la inscripció.

Degut a l’elevat nombre d’inscripcions d'aquest any, només s’han acceptat les inscripcions que complien el criteri número 1 segons el reglament d’admissions, la resta han passat a la llista d’espera.

ADMISSIONS

L’admissió al casal en cas de dèficit de places es farà amb el següent ordre de prioritat:

1. Famílies empadronades al municipi

2. Famílies no empadronades, però l’infant realitza el curs escolar a les escoles del municipi

3. Famílies que treballin al municipi

4. Segona residència al municipi

5. Ordre de sol·licitud

La reunió informativa del casal d’estiu es realitzarà dijous 9 de maig, a les 18:30, a l’Escola Pedralta.

Hi haurà servei de canguratge. Per a les famílies que el vulguin utilitzar, envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per reservar la plaça.

Per obtenir la inscripció definitiva, s’haurà d’abonar el cost del servei del casal d’estiu.

PERÍODE DE PAGAMENT: del 10 al 16 de maig de 2024

Les famílies amb plaça rebreu un enllaç de pagament al correu electrònic des d’on vau realitzar la inscripció. Si en aquest termini no s’ha realitzat el pagament, es perdrà el dret d’assistència al casal d’estiu.

casal destiu 2023