INFORMACIÓ RELATIVA AL CORREPOBLE 2024


Aquest dissabte, 23 de març, se celebra la cursa Correpoble a Calonge i Sant Antoni, on hi participen 95 esportistes que representaran els colors de Santa Cristina d'Aro a la prova.

Totes aquelles persones que us hi heu inscrit en representació del nostre municipi, podeu passar a recollir la bossa de l'esportista pel pavelló municipal d'esports de Santa Cristina d'Aro, avui dimecres en horari de 17 a 21 hores, o bé demà dijous d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

En cas que no us sigui possible recollir la bossa amb antelació, també podeu fer-ho el mateix dissabte al pavelló Adel Mechaal de Calonge, en horari de 8.30 a 9.15 hores.

D'altra banda, també us fem saber que, el mateix dia de la cursa, realitzarem una foto de grup amb totes aquelles persones que defensareu Santa Cristina d'Aro. La farem a les 9.15 hores a la pista d'skate ubicada davant del pavelló Adel Mechaal.

Finalment, la sortida de la cursa serà a les 10 hores des del Pavelló Adel Mechaal.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb l'àrea d'esports enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 972 05 78 60.


Recollida bossa esportista i foto de grup