RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 27 FEBRER


El dimarts, 27 de febrer de 2024, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de febrer, de manera presencial a les 14:00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió íntegra al portal de videoactes de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, o bé al nostre canal de Youtube.

A l'inici del Ple, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de 30 de gener de 2024. Tot seguit, es va donar compte dels decrets d'Alcaldia.

A continuació, es va llegir la proposta d’aprovació de l’expedient de modificació de crèdit mitjançant transferència de crèdit 1/2024, la qual va ser aprovada per unanimitat.

Seguidament, es van llegir dues propostes d’aprovació de sol·licitud de compatibilitat laboral (propostes 4 i 5), les quals també es van aprovar per unanimitat dels edils. La sisena proposta, d’aprovació de la moció Pacte del Ridaura, també va ser aprovada per unanimitat.

Tot seguit, es va llegir la darrera proposta de l'ordre del dia, d’aprovació de la moció de suport a la pagesia, la qual va ser aprovada amb 5 vots a favor per part dels membres representants dels partits de l'Oposició (ERC, Guanyarem, Junts i PSC) i 7 abstencions per part dels membres de l'equip de govern (TOTS x SCA).

No hi va haver proposicions urgents.

La ronda de precs i preguntes la va iniciar el grup d'ERC, que va preguntar per temes de la sequera (reg dels arbres i mesures aplicades), temes de personal (places pendents de cobrir i agraïments), sobre la segona àrea d'emergència del porta a porta i, finalment, va formular un prec referent a no fer publicitat de campanya en l'àmbit polític en un escrit institucional.

Des del grup de Guanyarem es va preguntar sobre la prevenció i eliminació de la legionel·la al pavelló municipal, l'estat de tramitació del POUM i de la suspensió de llicències a les urbanitzacions no recepcionades, la previsió de restauració dels ponts de Rosamar, la previsió d'incorporació d'una persona a RRHH i, finalment, es va fer un prec referent a la col·locació d'un focus a la pista de bàsquet exterior de la zona esportiva.

Per la seva part, el grup de Junts va preguntar per l'estat de la recepció de l'obra de l'aigua potable a Solius.

Des del grup del PSC, la regidora va fer un prec, sol·licitant un directori de correus electrònics del personal de l’Ajuntament, i un segon prec sobre els actes relacionats amb el 8M, Dia Internacional de les Dones.

El Ple es va donar per finalitzat al voltant d'un quart de quatre de la tarda.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als pròxims plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori.