APP DE GESTIÓ DE RESIDUS


Descarrega’t l'App de gestió de residus de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i podràs sol·licitar la recollida de restes vegetals i/o voluminosos de manera fàcil i ràpida.


L’aplicació es diu App bitPAYT i la trobaràs a Google Play i a l’App Store. Un cop descarregada, caldrà que et registris amb el teu nom i la teva adreça. Només es pot registrar una persona per habitatge, de manera que recomanem que ho faci la persona titular de la taxa d’escombraries.

L’empresa GBI validarà l’usuari/a en un termini aproximat de 24 hores i, un cop fet, podràs realitzar sol·licituds de recollida específica, de restes vegetals i voluminosos, una acció que fins ara es feia via telefònica o per correu electrònic. D’aquesta manera, la sol·licitud esdevé molt més àgil i pràctica, ja que la pròpia aplicació et facilita una data de recollida, la qual queda guardada a l’App per poder ser consultada en qualsevol moment. La recollida de saques de restes vegetals seguirà sent a la deixalleria municipal, presentant la vostra targeta.

A través de l’aplicació, també tindràs accés a les teves aportacions particulars del sistema de recollida Porta a Porta, una acció informativa de molta utilitat per a la ciutadania.

L’objectiu principal de l’App bitPAYT és el de facilitar a la ciutadania la gestió dels residus, així com agilitzar els tràmits de sol·licitud de recollida específica. Et convidem a descarregar-te-la i provar-la, és totalment gratuïta!

Per a més informació pots contactar directament amb l’empresa GBI Serveis trucant al telf. 972 816 374, al mbl. 681 361 934 o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


App BitPAYT 2