• Inici
  • Notícies
  • TANCAMENT HABILITAT A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA DE RESIDUS UBICADA A LA DEIXALLERIA

TANCAMENT HABILITAT A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA DE RESIDUS UBICADA A LA DEIXALLERIA


Des del dimecres, 13 de setembre, els contenidors de l’àrea d’emergència de residus es troben ubicats dins el tancat habilitat a la pròpia deixalleria.

S'hi pot accedir durant les 24 hores del dia, només amb la targeta identificativa de la deixalleria. L’accés està controlat informàticament i la zona videovigilada.

Amb aquesta acció es busca evitar abocaments incontrolats i incrementar els índex de recollida selectiva. S’hauran de dipositar els residus de manera separada dins del contenidor de recollida selectiva corresponent. En cap cas s’hi podran abocar residus voluminosos.

L’àrea d’emergència està pensada per donar servei a la població estacional o a tots aquells habitatges que, malgrat utilitzar de manera habitual el sistema de recollida porta a porta, de manera puntual no poden seguir amb l’horari establert en el calendari.

Si encara no disposeu de la targeta de la deixalleria, la podeu recollir a les dependències municipals de l’Ajuntament. Per fer-ho cal portar un rebut de pagament vigent de la taxa d'escombraries i un document identificatiu.

Per a més informació podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

àrea emergència deixalleria
Foto: Àrea d'emergència de residus ubicada a la deixalleria municipal.