SERVEI DE CANGURATGE


Nou servei de canguratge a Santa Cristina d'Aro 


Des del 4 de setembre del 2023, Santa Cristina disposa d'un nou servei de canguratge públic, puntual i gratuït, dirigit a famílies amb infants de 0 a 12 anys.

SERVEI DE CANGURATGE DE 0 A 3 ANYS
Dilluns, dimecres i dijous de 9.15 a 12.15 h.
Servei disponible fins al 14 de desembre del 2023

SERVEI DE CANGURATGE DE 3 A 12 ANYS
De dilluns a divendres de 16.45 a 18.30 h (amb opció de recollida a l’Escola Pedralta a les 16.30 h, en cas que sigui necessari i s'hagi sol·licitat prèviament)

Ambdós estan ubicats al nou Espai Polivalent (antic Punt d’Igualtat) amb entrada pel carrer Gaziel, 6, de Santa Cristina d’Aro.

Aquests espais s’ofereixen amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

Poden sol·licitar el servei les famílies residents a qualsevol dels municipis que conformen la xarxa: Albons, Begur, Bellcaire d’Empordà, Calonge i Sant Antoni, Colomers, Corçà, Foixà, Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, Monells i Sant Sadurní de l’heura i Cruïlles, Mont-ras, Palamós, Palau-sator, Pals, Parlavà, La Pera, Regencós, Rupià, Santa Cristina d’Aro, Serra de Daró, La Tallada d’Empordà, Torrent, Torroella de Montgrí i l’Estartit, Ullà, Ullastret, Ultramort, Vall-llobrega, Verges, Vilopriu.

El servei s’inclou dins el projecte “Dona’t Temps” del Consell Comarcal del Baix Empordà i al municipi estarà coordinat des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament.

Més informació a https://donattemps.cat/

Inscripcions al Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro trucant al 637 889 203 o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.