AFECTACIONS VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

 

Dilluns 20 de març se celebra la Volta Ciclista a Catalunya, la principal cursa ciclista per etapes que es disputa a Catalunya.
 
En l'edició d'enguany, la cursa farà dues incursions al nostre municipi. A conseqüència d'aquestes, hi haurà les següents afectacions, segons dades del rutòmetre de la cursa facilitades per la organització de la Volta:
 
AFECTACIONS NUCLI URBÀ:
Es tallarà el C/ Teulera al trànsit en els següents horaris:
Primer pas: de 12:30 a 13:15 h aproximadament.
Segon pas: de 15:30 a 16:45 h aproximadament.
 
*Les vies d'aquest tram són de titularitat municipal, per tant, estan gestionades per la Policia Municipal de Santa Cristina d'Aro.
 
AFECTACIONS URBANTIZACIONS (Bell-lloc, Sant Miquel d'Aro i Vall Repòs):
Primer pas: Es tallarà la carretera GIV-6613 de 12:30 a 13:30 h aproximadament. Els ciclistes giraran cap a Llagostera per la GIV-6612.
Segon pas: Es tallarà la carretera GIV-6613 de 15:45 a 17:00 h aproximadament. Els ciclistes pujaran fins l'Alt de Romanyà per la GIV-6612 i seguiran en direcció a Calonge per la mateixa carretera.
 
*Les vies d'aquest tram NO són de titularitat municipal, per tant, estan gestionades pel cos dels Mossos d'Esquadra.
 
Per qualsevol dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb la Policia Local de Santa Cristina d'Aro enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 972 83 82 82.


Afectacions volta ciclista Catalunya 2