• Inici
  • Notícies
  • Sortida per a joves de Santa Cristina a l’estany de Banyoles per Setmana Santa!

Sortida per a joves de Santa Cristina a l’estany de Banyoles per Setmana Santa!


Les àrees de Joventut dels Ajuntaments de Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro organitzen una sortida conjunta de tres dies per al jovent dels dos municipis, a partir de 12 anys, a l’estany de Banyoles de cares a Setmana Santa. En concret, la sortida es realitzarà del 3 al 5 d’abril, a la casa de colònies Cal Ferrer de Porqueres. 

Les activitats principals programades són una jornada poliesportiva, excursió d'un dia al bosc encantat de Les Estunes, nits de gimcanes i música disco, més un matí de rem per equips a l’estany de Banyoles! Els desplaçaments des de la casa de colònies es realitzaran amb bicicleta pel carril bici que voreja l’estany.  

La inscripció i pagament amb targeta bancària, que es pot realitzar fins al 30 de març, es poden fer presencialment a la Zona Jove o a través del següent enllaç: https://formacio.santacristina.cat/Curs/Details/649

La sortida inclou el transport i l’allotjament en pensió completa, si bé cal portar l’esmorzar i el dinar del primer dia. El preu de la sortida amb el Carnet Jove de Santa Cristina d’Aro és de 60 euros. Si, un cop tancat el període d’inscripcions, queden places lliures, s’obrirà un segon període extraordinari d’inscripcions per a joves no empadronats al municipi amb un preu general de 70 euros.

A banda de la inscripció, és imprescindible que els i les participants entreguin a l'organització el full d'autorització signat. El full d'autorització es lliurarà per correu electrònic o presencialment a la Zona Jove un cop s’hagi fet la inscripció.

Per tal de demanar més informació o resoldre dubtes, les persones interessades poden adreçar-se a la Zona Jove: Carrer Doctor Casals nº 45 baixos (de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h) o als telèfons 606 46 95 84 / 972 83 79 18.


Pantalla Santa Cristina dAro