RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 20 DESEMBRE 2022


Ahir dimarts, 20 de desembre de 2022, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de desembre, de manera presencial a les 20:30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Q7ooIHwRirs

Durant el Ple, en primer lloc, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de data 29 de novembre de 2022. Seguidament, es va donar coneixement de les resolucions de l'alcaldia i de les sentències i interlocutòries.

Tot seguit, el secretari va llegir la proposta de modificació del nomenament dels representants als òrgans col·legiats d'ens supramunicipals, la qual es va aprovar per unanimitat.

La següent proposta, referent a l'aprovació del pressupost municipal de l'exercici 2023, va ser aprovada amb 11 vots a favor i 1 en contra, del partit de Ciutadans.

La proposta número 6, d'aprovació de la modificació de l'Ordenança fiscal general, va ser aprovada per unanimitat, així com la proposta 7, d'aprovació de la modificació de l'Ordenança finscal núm. 12 reguladora de la taxa per la utilització privativa o l'aprofitament especial del domini públic, i la proposta 8, d'aprovació de la modificació del contracte de serveis de recollida i transport de residus i neteja viària.

No hi van haver proposicions urgents ni preguntes, tan sols un prec del PSC-Santa Cristina d'Aro per millorar el sistema de microfonia i altaveus de la sala de plens.

Tots els regidors i regidores van aprofitar per felicitar les Festes a les persones assistents i desitjar a tothom un feliç Nadal i una bona entrada d'any 2023.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori: https://www.youtube.com/channel/UCDrhlT3QRf3OITQfqlYry6A