VALORACIÓ INICI PORTA A PORTA


Avui, en el 5è dia d'implantació del sistema de recollida Porta Porta, volem agrair a la ciutadania la seva implicació i col·laboració, amb prop de 600 domicilis que ja hi participen activament.
 
Ens trobem just al començament del canvi i, tot i que sabem que cal una adaptació i canvi d'hàbits que s'aniran adquirint poc a poc, considerem que ha estat un molt bon inici i estem molt satisfets amb la resposta dels cristinencs i cristinenques que, tret d'algunes accions incíviques puntuals, han respost d'una manera majoritàriament positiva, participativa i compromesa amb el Medi Ambient.
 
Si encara no teniu els vostres cubells, recordeu que podeu passar a recollir-los:
Dimecres 7 desembre: de 18 a 20 h a l’antic ajuntament
Divendres 9 desembre: de 12 a 14 h a l’antic ajuntament
 
D'altra banda, aprofitem per resoldre alguns dubtes que s'han anat plantejant durant aquests primers dies:
 
- Els residus de mobles, trastos vells voluminosos i restes vegetals generals es continuen recollint de forma concertada, sense cap cost, pel servei de recollida municipal. Cal sol·licitar la recollida a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé trucant al telèfon 972 81 63 74 i deixant un missatge.
 
- Pel que fa a la poda, recordeu que es recull un màxim d'una saca per habitatge al mes, i que les saques es poden recollir a la deixalleria municipal.
 
- La deixalleria mòbil continua activa i el seu servei és itinerant, s'ubica en diferents punts de Santa Cristina d'Aro, tots els tercers dissabtes de cada mes. Aquest mes de desembre s'ubicarà a la Plaça del Mercat.
 
- La deixalleria municipal obre actualment (de novembre a març), de 9 a 13 hores al matí i de 15 a 18 hores a la tarda, de dimarts a dissabte.
 
Per qualsevol altre dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb l'àrea de Medi Ambient a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Gràcies, un cop més, pel vostre compromís amb la sostenibilitat del nostre poble.


1667480523538