RECOLLIDA MATERIAL PORTA A PORTA


Santa Cristina d’Aro inaugura una nova era en la recollida de residus: el proper 1 de desembre iniciarem el sistema de recollida Porta a Porta en el nucli urbà del nostre municipi.
 
Per tal que el sistema funcioni correctament, cal la implicació activa de la ciutadania. Per aquest motiu, és molt important la vostra assistència a les xerrades informatives que es duran a terme els dies 11 i 18 de novembre, a les 19 h a l’Espai Ridaura. En aquestes xerrades se us entregarà el material que us cal per dur a terme la recollida Porta a Porta.
 
Paral·lelament, també s'ha habilitat una oficina d’informació a l'antic ajuntament (Plaça Baldiri Reixach) durant tot el mes de novembre, on podreu recollir el vostre material entregant la carta amb el codi QR que se us ha enviat a casa. L'oficina està oberta de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores.
 
Per últim, també teniu l'opció de recollir el material a la parada que es munta cada dissabte al mercat, de 9 a 13 hores.
 
Fins al moment, unes 150 persones ja han passat a recollir el seu material.
Sigui on sigui, no oblidis recollir el teu, és indispensable per a l'inici del Porta a Porta l'1 de desembre.

 
1667480523547
Foto: Oficina d'informació i entrega de materia del Porta a Porta, ubicada a l'antic ajuntament (Plaça Baldiri Reixac) durant tot el mes de novembre.