RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 3 MAIG


Ahir dimarts, 3 de maig de 2022, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes d'abril, de manera presencial a les 20:30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=iNm4wzkKDUw&t=3789s

Durant el Ple, en primer lloc, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de data 29 de març de 2022. Seguidament, es va donar coneixement de les resolucions de l'alcaldia i també es va donar compte, en primer lloc, de la resolució de reclassificació a classe segona de la Secretaria i creació de llocs de treball d'interventor i tresorer i, en segon lloc, de l'acord 3.3.5 de la Junta de Govern Local de data 29 de març de 2022.

A continuació, el secretari va llegir la proposta d'adjudicació del contracte del servei de recollida i transport dels residus municipals i neteja viària a Santa Cristina d'Aro, la qual es va aprovar per unanimitat. Tot seguit, va llegir la proposta d'aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit d'obligacions, la qual també va ser aprovada per unanimitat.

Immediatament, es va llegir la proposta d'aprovació del document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM), que es va aprovar per unanimitat i, seguidament, la proposta d'aprovació de la moció d'ACAPS Girona i la coordinadora d'ONG solidàries en suport al dret d'autodeterminació del poble Sahrauí, la qual va ser aprovada amb 11 vots a favor i 2 abstencions (PSC i Ciudadanos).

No hi va haver proposicions urgents.

Més tard hi va haver el torn de precs i preguntes per part de l'Oposició, relacionades amb la mostra de cuina, el casal d'estiu, el mercat de segona mà dels diumenges, la jornada compactada a les escoles i la gestió dels refugiats ucraïnesos al municipi.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori: https://www.youtube.com/channel/UCDrhlT3QRf3OITQfqlYry6A