JOVENTUT: CURSOS, TALLERS I SORTIDES


L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha programat per aquesta temporada 2022-2023 un total de 8 cursos, 11 tallers i 4 sortides de lleure. Per poder-hi participar, cal fer la inscripció, ja sigui presencial pels tallers o on-line pels cursos i les sortides!

Anglès, Percussió, Guia cultural i informació turística, Assistència sanitària, Premonitor de lleure... i un munt de tallers creatius t’estan esperant per aquest nou curs!

Com a principals novetats en les sortides, aquesta temporada s’han programat l’escapada a Salting Girona durant les vacances de Nadal, les colònies de Setmana Santa al Pla de l’Estany i la sortida al Parc Port Aventura després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia. També cal destacar la recuperació del curs d’Assistència Sanitària Immediata (que s’oferirà de forma intensiva durant les vacances de Setmana Santa), i de la programació per primera vegada del curs de Premonitor de lleure infantil i juvenil (que amb un total de 80 hores de formació es realitzarà durant les vacances del proper juliol 2023). Tots dos cursos aniran dirigits a joves nascuts a partir de l’any 2007.   

Les inscripcions als cursos del 1er trimestre són del 12 al 30 de setembre a través de la web joventut.santacristina.cat.

Per a més info i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, fes un cop d’ull a la cartera de serveis juvenils (lleure i oci, cultura, salut, ocupació, associacionisme, participació, mobilitat i formació) a través de la pàgina web de Joventut: https://joventut.santacristina.cat/

Per a dubtes i/o consultes posa’t en contacte amb l'àrea de Joventut al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


1