• Inici
  • Notícies
  • L’ESCOLA PEDRALTA I L’AFA DEL CENTRE PARTICIPEN EN EL PROJECTE “A SANTA CRISTINA D’ARO APRENEM DE LES DIVERSITATS”

L’ESCOLA PEDRALTA I L’AFA DEL CENTRE PARTICIPEN EN EL PROJECTE “A SANTA CRISTINA D’ARO APRENEM DE LES DIVERSITATS”


En el marc del projecte sobre Diversitat Familiar “A Santa Cristina d’Aro aprenem de les diversitats”, que s’ha estat desenvolupant durant tot el curs escolar 2021-22 a partir de la creació d’una comissió municipal formada per tots els agents educatius del territori (Escola Pedralta, INS Ridaura, Biblioteca, Àrea de Joventut, Àrea d’Igualtat, Àrea d’Educació, Espais Familiars, AFA de l’Escola Pedralta, agents de proximitat de la Policia Local, etc.), s’han organitzat diferents accions per difondre i sensibilitzar envers els molts models de família que existeixen i la riquesa de tot aquest conjunt.

Una de les accions que s’ha fet des de l’Escola Pedralta i amb el suport de l’AFA del centre, ha estat la de preparar una exposició dels dibuixos de la pròpia família que ha fet tot l’alumnat. Aquesta era una de les moltes activitats que es proposaven a l’agenda escolar que cada any edita i facilita l’Associació de Famílies del centre i que enguany tractava sobre la diversitat familiar.

A més a més, també s’ha creat un racó de contes sobre diversitat familiar que amb el títol “Famílies diverses, diversitat de lectures” convida a l’alumnat a llegir i gaudir de la riquesa dels diferents models familiars que hi apareixen.  

Durant el curs escolar s’han realitzat moltes altres accions (obres de teatre, tallers, xerrades, contes teatralitzats, concurs de microrelats, etc.) que finalitzaran el proper dissabte 14 de maig, amb la gran Festa de la Diversitat Familiar que es farà a la tarda a la plaça del mercat de Santa Cristina d’Aro. Una festa que s’emmarca en la celebració del Dia Internacional de les Famílies i en la qual s’hi faran tallers, jocs, racó de contes, espectacle infantil i la presentació d’un recull de contes redactats i il·lustrats per part de joves de la Vall d’Aro.

Exposició dibuixos 2