BASES SORTEIG APARAMOT INSTAGRAM


BASES LEGALS SORTEIG INSTAGRAM APARAMOT

1. ORGANITZADOR I OBJECTE DEL CONCURS
L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, a través del seu compte oficial a Instagram @santacristina_aj, organitza aquest sorteig dirigit a totes les persones que disposin d'un perfil real i no dirigit a participar en sortejos (d'ara en endavant, el SORTEIG), amb la finalitat de donar difusió i visibilitat a la iniciativa APARAMOT i al municipi de Santa Cristina d'Aro.

2. ÀMBIT TERRITORIAL I D'APLICACIÓ DE LA PROMOCIÓ
El SORTEIG es duu a terme a Catalunya i Espanya, exclusivament per a usuaris d'Instagram que acceptin les presents bases legals mitjançant la seva participació en el mateix i complint els requisits descrits en aquestes bases.

3. ÀMBIT TEMPORAL
El període de participació del SORTEIG començarà dissabte dia 23 d'abril de 2022 en l'hora de publicació d'aquest i finalitzarà el 4 de maig de 2022 a les 23:59 h. El sorteig de les persones guanyadores i el seu anunci a través de les xarxes es farà al llarg del dia 5 de maig de 2022.

4. CARÀCTER GRATUÏT DEL SORTEIG
El SORTEIG es durà a terme sota la modalitat de "Sorteig gratuït", és a dir, que la participació en aquest SORTEIG no suposa cap despesa per a la persona participant.

5. COMUNICACIÓ DEL SORTEIG
El present SORTEIG es comunicarà durant el període en què es trobi actiu, i es farà a través del compte d'Instagram de l'Ajuntament @santacristina_aj.

6. REQUISITS, PERSONES LEGITIMADES I MECÀNICA DEL SORTEIG
Per a participar al sorteig cal:

1. Seguir el perfil de l'Ajuntament a Instagram @santacristina_aj, com a mínim fins a la data del sorteig (5 de maig de 2022).
2. Fer un comentari en la publicació del sorteig etiquetant a 3 persones, quedant exclosos els comentaris amb les mateixes persones etiquetades. No hi ha límit de comentaris.
3. Fer-se una foto en un dels aparadors que col·laboren amb la iniciativa APARAMOT (els que tenen textos escrits als seus aparadors) i compartir la foto a les stories del perfil de la persona participant (quedant les 24 hores activa sense ser esborrada abans de la seva finalització natural). Cal etiquetar a @santacristina_aj i afegir el hashtag #aparamot a la story.
4. Enviar una captura de pantalla de la story a través de missatge privat d’Instagram a @santacristina_aj per poder comprovar que s'ha realitzat aquest requisit de manera correcta.

Un cop seleccionades les 3 persones guanyadores se’ls hi demanarà les seves dades per missatge privat d'Instagram el mateix dia 5 de maig de 2022 i tindran un període de 10 dies naturals per a facilitar-les.
El sorteig es realitzarà mitjançant una plataforma online que seleccionarà de manera aleatòria a les 3 persones guanyadores. El sorteig es gravarà en vídeo i es penjarà a les stories de l'Ajuntament.

7. PREMI
El premi consisteix en un val de 100 euros a gastar en els comerços de Santa Cristina d'Aro. Se sortejaran 3 vals de manera aleatòria entre les persones participants. Hi hauran 3 persones guanyadores amb un val de 100 euros cadascuna.
Per fer efectiu el premi cal que aquestes persones es posin en contacte amb l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro.

8. COMUNICACIÓ DE LES PERSONES GUANYADORES
Un cop compartit el vídeo del sorteig a les stories d'Instagram, ens posarem en contacte a través de missatge privat d'Instagram amb les persones guanyadores per tal que ens facilitin les seves dades.
Si, transcorreguts 10 dies naturals des de la finalització del sorteig, no s'aconsegueix contactar amb alguna o totes les persones guanyadores, es tornarà a fer un sorteig per al número de persones que no hagin respost (1, 2 o les 3). Aquest segon sorteig no quedarà publicat a Instagram però sí estarà disponible per a tota persona que el vulgui veure. Caldrà demanar-lo a l'Àrea de Comunicació (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

9.- RESERVES I LIMITACIONS
L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro es reserva el dret a rebutjar el registre d'aquelles persones participants les dades de les quals no estiguin completes, o quan les persones participants no compleixin amb els requisits anteriorment detallats per a poder participar al sorteig.
El consistori es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la bona finalitat del SORTEIG, quan concorri causa justificada o motius de força major que impedeixin dur-lo a terme en la forma descrita en aquestes bases.

11.- ACCEPTACIÓ
La participació en el SORTEIG implica, per si mateixa, l'acceptació de les presents bases.
La falta d'aquesta acceptació per part de la persona participant comportarà l'exclusió de la seva participació al SORTEIG.

12.-AGRAÏMENT
Com a agraïment, les persones guanyadores hauran de cedir els seus drets d'imatge per tal que l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, a través dels seus perfils a les diferents xarxes socials, pugui publicar una fotografia de cada persona guanyadora amb el premi obtingut.