• Inici
  • Notícies
  • L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro obté el Segell Infoparticipa 2022

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro obté el Segell Infoparticipa 2022


L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha aconseguit enguany el Segell Infoparticipa que atorga un equip de periodisme i comunicació liderat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquesta certificació reconeix la qualitat de la informació dels portals de transparència i pàgines web de les administracions públiques de Catalunya (Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions), en resposta a les exigències de la llei de transparència.

El segell s'obté a partir d'un compliment del 85% de tot un seguit de requisits d'informació, amb fins a 52 indicadors, que l'ens ha de tenir publicats al web i al portal de transparència per tal que la ciutadania, d'una manera fàcil i àgil, hi pugui accedir.

El consistori de Santa Cristina d'Aro assoleix per primera vegada aquest segell amb un 86,54%, fet que ens classifica com al portal millor valorat del Baix Empordà.

Es recollirà el premi el 9 de maig a Bellaterra.

Podeu consultar el Mapa InfoParticipa amb els percentatges de compliment de cada municipi al següent enllaç https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/

També podeu consultar el nostre portal de transparència a: https://www.seu-e.cat/ca/web/santacristinadaro/govern-obert-i-transparencia

mapa infoparticipa verd

Facebook

Instagram

Twitter