• Inici
  • Notícies
  • ARRENCA LA CAMPANYA DE SANT JORDI: LITERATURA ALS APARADORS

ARRENCA LA CAMPANYA DE SANT JORDI: LITERATURA ALS APARADORS


Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, aquesta setmana l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro enceta la campanya ‘Literatura als aparadors’, una iniciativa on diversos poemes de tota mena quedaran plasmats als aparadors d'una vuitantena de comerços del municipi.

Complementàriament, l'alumnat de 6è de l'Escola Pedralta també participa en la campanya i, durant el matí d'avui, han estat escrivint diversos textos als vidres dels departaments municipals del consistori: alcaldia, cultura i promoció econòmica, urbanisme, OAC, serveis socials, serveis econòmics, policia local, zona jove i el punt d'igualtat; així com en diverses instal·lacions del consistori: pavelló d'esports, oficina de turisme i Espai Ridaura.

L'Ajuntament, que forma part de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines, enceta aquesta iniciativa amb l'objectiu de difondre la cultura al municipi i promoure la literatura i la poesia catalana. Els poemes es podran llegir als diversos aparadors des d'aquesta setmana fins a finals de maig.


literatura als aparadors 2022
Foto: Alumnat de 6è de l'Escola Pedralta escrivint el seu text als vidres de l'Espai Ridaura.