EXPOSICIÓ DE FOTOS A JOVENTUT!


UNA EXPOSICIÓ SOBRE EL TALENT JOVE DE LA MOSTRA FOT-LI QUE ÉS DE SANTA!

Impulsada per l’àrea de Joventut i els dos joves fotògrafs cristinencss Pol Deulofeu i Gemma Prieto, es podrà veure del 27 de setembre al 23 de desembre en l'horari habitual de la Zona Jove (de dilluns a divendres de 9 a 13.30h i de 16 a 20h).

La Zona Jove acull la mostra “Talent jove a Santa Cristina d’Aro” fins el 23 de desembre amb el treball de 2 joves fotògrafs del municipi. Són 19 fotografies sobre el talent multidisciplinar dels joves protagonistes de la mostra celebrada el passat 22 de juliol. L'exposició pretén mostrar una realitat optimista i celebrar el talent jove del municipi.

Fot-li que és de Santa! va donar veu a 51 joves, de menys de 30 anys i prèviament seleccionats pel seu talent, perquè presentessin un total d’11 espectacles que, en aquesta primera edició, van versar sobre temàtiques tan diverses com la música rap i pop, l’òpera, la dansa urbana, el teatre, el monòleg i la percussió. Un recinte amb 300 espectadors va vibrar amb les actuacions de Carles Sánchez i Zaida Lloveras, els germans Ivan i Laia Mulà, en Noah Borrego, L’Aitor Cumí, la Laia Fierro, l’Albert Delgado, l’Arnau Granolleras, la Carme Torres, en Joan Massallé, la colla jove Percunautes i els 2 grups de dansa de la Judith Vendrell.


exposició fotos joventut

Facebook

Instagram

Twitter