JOVENTUT PROGRAMA NOUS CURSOS, TALLERS I SORTIDES


L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha programat per aquesta temporada 2021-2022 un total de 9 cursos, 15 tallers i 4 sortides de lleure. Per poder-hi participar, cal fer la inscripció, ja sigui presencial pels tallers o on-line pels cursos i les sortides!

Consulta tota l’oferta formativa i de lleure a partir del dilluns 13 de setembre a https://bit.ly/3DN7heu

Anglès, Percussió, Circ, cursos de formació ocupacional i un munt de tallers creatius t’estan esperant per aquest nou curs!

Com a principals novetats, aquesta temporada s’estrena el curs d’Informació Turística (20 h), pensat per a joves a partir de 16 anys que vulguin formar-se en la gestió de serveis d’informació turística d’un destí o d’una activitat com ara recepcions en càmpings i hotels, punts d’informació turística, informadors/es de carrer o l’atenció al client en fires, festivals, espectacles i altres esdeveniments. També cal destacar el curs d’Animació Socioesportiva (25 h), que s’ofereix de forma intensiva durant les vacances de Nadal i anirà dirigit a joves a partir de 16 anys.

Les inscripcions als cursos del 1er trimestre seran del 13 al 30 de setembre a través del portal formatiu de l’ajuntament: https://bit.ly/3h1Pcjf

Per a més info i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, fes un cop d’ull a la cartera de serveis juvenils (lleure i oci, cultura, salut, ocupació, associacionisme, participació, mobilitat i formació) a través de la pàgina web de Joventut: https://joventut.santacristina.cat/

Per a dubtes i consultes posa’t en contacte amb l'àrea de Joventut al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

*Nota:
En el cas que canviïn les condicions sanitàries establertes per fer front a la COVID-19 s’adaptarà el format dels cursos a modalitat semipresencial o a distància per tal de poder seguir amb les formacions.
Els tallers i les sortides quedaran anul·lades en el cas que les condicions sanitàries establertes per fer front a la COVID-19 no permetin realitzar activitats de lleure en grup.


Programació 2021 2022