• Inici
  • Notícies
  • VACUNACIÓ OBERTA A L'ANTIGA FÀBRICA AGGLOTAP DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

VACUNACIÓ OBERTA A L'ANTIGA FÀBRICA AGGLOTAP DE SANT FELIU DE GUÍXOLS


Ja està activa la programació de cites per a la vacunació a l’antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu de Guíxols, per a aquelles persones de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Sant Feliu que inclou a la ciutadania de Santa Cristina d’Aro, SFG i Castell-Platja d’Aro, que formin part del col·lectiu cridat a vacunar-se i que encara no ho hagin fet.

Parlem de la franja d’edat de 40 a 49 anys i de la franja d’edat de 60 a 69 anys que encara no s’hagin posat la primera dosi. En el segon cas, a les persones de 60 a 69 anys, se’ls hi posarà el vaccí de Janssen, que només requereix d’una sola dosi.

Si formes part d’algun d’aquests grups i encara no t’has vacunat, ara pots fer-ho directament a la població veïna de Sant Feliu de Guíxols, a l’edifici de l’aparcament de l’antiga fàbrica Agglotap, al sector del Parc Central.

Demana dia i hora per a vacunar-te a través de l’Aplicació Mòbil ‘La Meva Salut’ o a la web www.vacunacovidsalut.com, clicant al CAP i seleccionant la fàbrica AGGLOTAP com a ubicació per a la vacunació.


agglotap 1
Foto: Antiga fàbria Agglotap de Sant Feliu de Guíxols on de durà a terme la vacunació.

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter