• Inici
  • Notícies
  • JAUME QUINTANA ORDEIX REP LA MEDALLA DE L'ESPORT PER LA SEVA TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

JAUME QUINTANA ORDEIX REP LA MEDALLA DE L'ESPORT PER LA SEVA TRAJECTÒRIA ESPORTIVA


Divendres 11 de juny va tenir lloc la 40ª edició de les Medalles de l'Esport de les Comarques Gironines, que es va realitzar al vespre al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona, amb la presència del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el diputat d'Esports, Jordi Masquef.
 
L'acte, que l'any passat es va haver d'anul·lar a causa de la pandèmia de la Covid-19, ha reconegut a una quinzena de gironins de més de seixanta anys per la seva trajectòria en l'esport, el seu esforç, la seva dedicació i per la difusió i la projecció de l'esport a la demarcació.
 
Jaume Quintana Ordeix, actual entrenador de bàsquet del Cristinenc des de 2017, ha estat un dels guardonats amb aquesta medalla pels èxits aconseguits en la seva trajectòria esportiva i per una vida dedicada a l'esport i a la seva promoció.
 
Anna Buxó, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, també va participar en l'acte d'entrega del reconeixement a Jaume Quintana.
 
La nostra enhorabona, Jaume. Per molts anys més!


medalla esport jaume quintana
Foto: Jaume Quintana, guardonat amb la Medalla de l'Esport de les Comarques Gironines, juntament amb Anna Buxó, regidora d'Esports de Santa Cristina d'Aro, que va participar en l'acte d'entrega del guardó.

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter