• Inici
  • Notícies
  • 6ª EDICIÓ DE LA FIRA GIROCAÇA AMB SIGNATURA DE CONVENI

6ª EDICIÓ DE LA FIRA GIROCAÇA AMB SIGNATURA DE CONVENI


Avui, l’Espai Ridaura ha acollit la 6a edició de la fira Girocaça, la qual es va haver d’anul·lar l’any passat a causa de la pandèmia.

Aquesta fira, que es realitza anualment a Santa Cristina d’Aro, acull un gran nombre de persones, essent al voltant d’unes 3.000 les que ens van visitar en les darreres edicions.

Enguany, degut a les restriccions establertes pel Procicat, no s’han pogut dur a terme les tradicionals activitats programades i únicament s’han realitzat les assemblees de socis i, com a punt rellevant, la signatura del conveni amb el consistori, el qual concedeix durant 4 anys més les instal·lacions de l’Espai Ridaura i el seu entorn per tal de celebrar les properes edicions de la fira: 2021,2022, 2023 i 2024. Aquestes fires tindran lloc el segon dissabte de juny dels anys esmentats, en jornada completa.

L’Ajuntament, dintre de la seva política de promoció de l’activitat econòmica, ha consensuat aquest conveni considerant el gran volum de visitants que aporta la Fira Girocaça al municipi, i la promoció que se’n fa a nivell comarcal, provincial i autonòmica, que repercuteix favorablement en l’economia de la població.

A la signatura del conveni han assistit l’alcaldessa, Mª Lourdes Fuentes Faig, i el president de la Federació Catalana de Caça, Sergi Sánchez Mateu.


signatura conveni girocaça
Foto: D'esquerra a dreta, el president de la Federació Catalana de Caça, Sergi Sánchez Mateu, i l’alcaldessa de Santa Cristina d'Aro, Mª Lourdes Fuentes Faig, signant el conveni fins al 2024. 

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter