• Inici
  • Notícies
  • Coca-Cola i La Santa Market netegen les platges Cala Canyet i Canyerets

Coca-Cola i La Santa Market netegen les platges Cala Canyet i Canyerets


Una trentena de persones voluntàries han participat aquest matí en la jornada de recollida de residus de les platges Cala Canyet, de Santa Cristina d’Aro i Canyerets, de Sant Feliu de Guíxols, ambdues situades al cor de la Costa Brava.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per Coca-Cola i La Santa Market, amb la col·laboració de Chelonia i els Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta jornada, que s’emmarca dins del programa ‘Mares Circulares’, impulsat per Coca-Cola i desenvolupat per l’Associació Chelonia, Fundació Ecomar i l’Associació Vertidos Cero, en col·laboració amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ha aconseguit recollir un total de 66,5 kg de residus. Part d’aquests, seran reintegrats a la cadena de valor de Coca-Cola com a part del seu full de ruta cap a l’economia circular.

L’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Mª Lourdes Fuentes, ha agraït a totes les persones assistents la seva implicació amb la neteja de les platges sense la qual “aquesta tasca no seria possible”. També ha mostrat el seu agraïment a Coca-Cola i a La Santa Market per la promoció del projecte de ‘Mares Circulares’, al qual ha donat suport remarcant que “un model circular de reutilització de residus és imprescindible per generar un model social, ambiental i econòmic sostenible a la nostra societat”.


neteja canyet
Foto: Membres de Coca-Cola, La Santa Market i voluntariat de l'esdeveniment juntament amb l'alcaldessa de Santa Cristina d'Aro, Mª Lourdes Fuentes, el regidor de Medi Ambient, David Sagarra i el regidor d'Urbanisme, Josep Xifra, a la platja de Canyet després de la neteja.

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter