• Inici
  • Notícies
  • ÈXIT D'INSCRIPCIONS AL CASAL D'ESTIU, QUE INCLOURÀ SERVEI DE MENJADOR

ÈXIT D'INSCRIPCIONS AL CASAL D'ESTIU, QUE INCLOURÀ SERVEI DE MENJADOR


El període d'inscripcions per al casal d'estiu de Santa Cristina d'Aro va finalitzar el passat 25 de maig amb èxit d'inscripcions, superant les previstes inicialment. Un increment que el consistori s'ha esforçat a assumir per tal que, tant infants com joves, puguin gaudir enguany de les activitats estiuenques proposades per l'Àrea d'Esports de l'entitat.

Des de l'Ajuntament també s'ha decidit realitzar el servei de menjador que, per primera vegada, s'oferirà a totes les famílies que l'hagin sol·licitat durant les 10 setmanes que dura el casal.

En el procés d'inscripció es va passar una petita enquesta a les famílies per saber si estaven interessades en aquest servei, per tal de valorar el fet d'incloure'l. El mínim de persones requerides per poder-lo realitzar era de 25 infants per setmana, però, tot i que no s'ha arribat a aquest mínim, des de l'ajuntament s'ha fet tot el possible per oferir-lo íntegrament, durant el període sencer de casal, que va del 28 de juny fins al 3 de setembre en el cas dels infants.

Així doncs, més de 250 infants i joves gaudiran aquest estiu del casal, molts d'ells amb el servei de menjador inclòs. Un rècord d'inscripcions que supera el dels darrers anys sense pandèmia.

Finalment, recordar-vos que el casal es durà a terme complint amb tots els protocols d'actuació establerts pel Procicat en matèria de seguretat i salut pública.


sortides amb mascareta

Facebook

Instagram

Twitter