ATURAR EL MOSQUIT TIGRE DEPÈN DE TU!


S'inicia la temporada de la presència del mosquit tigre (Aedes Albopictus) a la demarcació de Girona i, des de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, us recordem que aturar-lo depèn de cadascú de nosaltres.

El mosquit tigre és una espècie invasora provinent d'Àsia que pot transmetre malalties com el Dengue, el Zika o la febre Chikungunya i, malgrat que el risc de transmissió és molt baix perquè aquestes malalties no estan establertes al nostre territori, és important controlar la seva cria.

A Santa Cristina tenim moltes urbanitzacions de cases amb jardí, que són els principals focus de proliferació del mosquit tigre. Per aquest motiu, hem de prestar especial atenció a aquests insectes i evitar tenir qualsevol recipient al jardí que pugui acumular aigua, capgirant-lo o tapant-lo. D'aquesta manera, evitarem la fase larvària dels mosquits, que és aquàtica i, per tant, no hi haurà larves ni mosquits adults.

També pots contribuir descarregant-te l'aplicació MOSQUITO ALERT i ajudar als científics a controlar i estudiar aquests insectes.

Més informació a www.mosquittigregirona.cat


mosquit tigre

Facebook

Instagram

Twitter