• Inici
  • Notícies
  • LA ZONA JOVE OBRE LES SEVES PORTES CADA TARDA, AMB CITA PRÈVIA

LA ZONA JOVE OBRE LES SEVES PORTES CADA TARDA, AMB CITA PRÈVIA


La Zona Jove obre les seves portes cada tarda, amb cita prèvia i grups de màxim 6 persones.

L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha donat la benvinguda a la Lidia, la nova dinamitzadora juvenil, i amb la seva recent incorporació la Zona Jove passa a estar oberta al públic de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h.

En el marc del conjunt de mesures de prevenció i protecció de la COVID-19 és necessari reservar l’espai amb antelació a través del Whatsapp de l’àrea (606 46 95 84) i per a un màxim de 6 persones. Descobriu tots els serveis i recursos, totalment gratuïts, que ofereix la Zona Jove:

ZONA DE JOCS I CUINA
Sala polivalent equipada amb projector i altaveus, cuina, zona sofàs, ping-pong, futbolí, revistes, còmics, llibres i jocs de taula com King of Tokyo, Sushi go! Carcassone, Dixit, Dobble o Speed Cups.

AULA “FORMA’T I PARTICIPA”
Aula d’informàtica i estudi amb servei de copisteria per alumnat de GES, Batxillerat i cicles formatius.

PUNT INFORMACIÓ JUVENIL
Informació, assessorament i tràmits en formació, treball, participació, associacionisme, cultura, salut, lleure i mobilitat.

PUNT JOVE D’ATENCIÓ A LES SEXUALITATS
Informació, orientació i derivació presencial i/o a distància de forma totalment confidencial sobre salut i sexualitat: Infeccions de transmissió sexual (ITS), Anticoncepció d'urgència, Retard de la regla, Avortament, Atenció sanitària, Plaer i pràctiques, Violència masclista, Atenció LGTBI i Diversitat sexual, Diversitat funcional, Canvis corporals i primeres vegades, Mètodes anticonceptius i Gestió de les emocions.

CARNET JOVE MUNICIPAL
El Carnet Jove és una targeta personalitzada, amb la qual els i les joves de Santa Cristina d'Aro poden accedir a descomptes i avantatges en establiments, botigues i comerços de la Vall d’Aro.
Per poder-lo sol·licitar cal:
- Residir a Santa Cristina d'Aro.
- Tenir entre 12 i 31 anys, ambdós inclosos.
*Sol·licita’l en línia a https://bit.ly/39LSrHN

Per a més informació i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, no t’oblidis de consultar la seva pàgina web: https://joventut.santacristina.cat/

Les famílies d’adolescents i joves, si teniu dubtes o consultes, poseu-vos en contacte amb l'àrea al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Zona Jove