Curs d’Assistència Sanitària Immediata de Nivell I


T'agradaria treballar de monitor/a en Parcs Aquàtics? O de vigilant de platja durant la temporada d’estiu?
Vols acumular punts de mèrits per a les oposicions de mossos d’esquadra, policia local, bombers o agents forestals?

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, amb la col·laboració de la Creu Roja a Girona, organitza un curs d’Assistència Sanitària Immediata de Nivell I de forma intensiva durant les vacances de Setmana Santa, per a joves a partir de 16 anys.

El curs es realitzarà de forma presencial a la Zona Jove els dies 29, 30, 31 de març i 1 d'abril, de 10 a 14 h i de 16 a 19:30 h.

El nombre d’hores lectives del curs és de 30h i inclou la formació de primers auxilis en situacions d’emergència i la tècnica de desfibril·ladors externs automàtics (DEA).

Amb la realització del curs s'obté un Diploma de Creu Roja d’Atenció Sanitària Immediata nivell I regulat i reconegut segons el decret 225/96 de la Generalitat de Catalunya; més el Carnet de socorrista de la Creu Roja.

El preus del curs són:
50€; preu general.
30€; persones empadronades a Santa Cristina d’Aro.
25€; amb carnet jove de Santa Cristina d’Aro, monitors/es de les entitats esportives municipals, i persones del municipi amb reconeixement de discapacitat (grau superior al 33%), aturades i que acreditin la condició de nombroses o monoparentals.

La inscripció i pagament online ja es pot realitzar a través del Portal de Cursos: http://bit.ly/3sJ55yl

IMPORTANT: En el context actual de la Covid-19, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro garanteix la realització del curs durant la Setmana Santa, de forma presencial i amb totes les mesures de seguretat. En el cas que canviïn les condicions sanitàries, s’adaptarà el curs a modalitat semipresencial o a distància.

Per a dubtes i més informació es pot contactar amb l'àrea de Joventut a través del telèfon 606 46 95 84 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

ASI I web

Facebook

Instagram

Twitter