UN PAS ENDAVANT EN EL PROJECTE 'COSTA BRAVA VILLAGE'

Santa Cristina d'Aro es comença a moure per integrar-se al projecte 'The Costa Brava Village' anunciat la setmana passada.
 
Ahir es van reunir diversos representants dels comerços de la població, juntament amb representants del consistori, per tal de crear una nova associació d'empresaris que representi al municipi. Per part de l'ADEM van assistir en Manel Canadell, president de l'associació, l'Heriberto Limonchi, tresorer, i l'Anna M Figueras, secretària.
 
Es va nomenar a Teresa Dausset (Restaurant Bell-lloc) com a interlocutora del sector empresarial que formarà part de l'equip de treball del 'Costa Brava Village' junt amb la nostra tècnica de Turisme Santa Cristina d'Aro, Susanna Pou.
 
Les següents tasques a realitzar consisteixen a formar una junta per a l'associació i, la pròxima reunió de l'equip de treball, es durà a terme dimecres 3 de març amb tots els municipis implicats, a Platja d'Aro.
 
És moment d'apostar pel comerç de Santa Cristina d'Aro i pel nostre territori, junts ho farem possible!
 
reunió 2
Foto: Reunió amb els empresaris del municipi, tècnics del consistori i membres de l'ADEM a la Sala de Plens de l'Ajutament de Santa Cristina d'Aro

Facebook

Instagram

Twitter