caenfrdeitptrues

PUNT DE VACUNACIÓ COVID-19 A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Avui s’ha obert el punt de vacunació COVID-19 al Centre Cívic Tueda de Sant Feliu de Guíxols pels pacients de l'Àrea Bàsica: Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols.

El Departament de Salut ha facilitat el llistats de grups de població prioritzats, que són els pacients amb grau de dependència reconegut i els majors de 80 anys, així com també la persona cuidadora principal.

Des del CAP s’anirà trucant a tots els i les pacients previstos per tal de vacunar-los seguint un ordre. Cal que espereu que contactin amb vosaltres per tal que us indiquin la data de vacunació.

Demanem la col·laboració de tota la població per desplaçar-se fins al centre vacunal (Centre Cívic Tueda de Sant Feliu de Guíxols) ja que és l'únic centre que compleix amb les condicions logístiques especials que es requereixen per assegurar la cadena de fred de la vacuna que s'està subministrant actualment, Pfeizer.

Es tindran en compte les persones amb problemes de desplaçament. En aquests casos, es realitzaran visites domiciliaries o es facilitarà transport, però es demana a la població que, dins de les seves possibilitats, siguin ells mateixos qui es desplacin. Els i les pacients programats cal que vagin al centre vacunal a l'hora indicada amb targeta sanitària i mascareta quirúrgica. Hauran d'esperar 15 minuts després de ser vacunats.

IMG 20210223 WA0008Foto cedida per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols - Vacunació al Centre Cívic de Tueda

Twitter

Facebook Ajuntament