caenfrdeitptrues

LES INSTAL·LACIONS CULTURALS DE SANTA CRISTINA D’ARO S’INSCRIUEN AL CENS D’ESPAIS DE CULTURA RESPONSABLES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

L’Espai Ridaura, la Sala d’Exposicions ‘La Caixa’ i el Pati de la Biblioteca Baldiri Reixac s’inscriuen al ‘Cens d’espai de cultura responsable’ promogut per la Generalitat de Catalunya.

Aquest cens està dirigit als espais culturals que ofereixen seguretat davant la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19 i que compleixen totes les condicions que les autoritats competents els exigeixen en el marc del pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

Els espais censats, a través del seu art i de la seva activitat, es fan corresponsables de minimitzar els efectes nocius que pot provocar l’aïllament social i es comprometen a treballar per la inclusió social des de l’àmbit cultural.

El 22 de setembre del 2020 el Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar declarar que la cultura constitueix un bé essencial per al desenvolupament integral de la personalitat individual i col·lectiva i, sota aquesta premissa, els espais culturals volem continuar treballant per oferir a la societat els nostres espectacles.

Mitjançant aquest cens la Generalitat de Catalunya vol donar difusió als espais culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la COVID-19, d’acord amb les mesures sanitàries que determinen les autoritats competents, i que es comprometen a adoptar i aplicar programes d’inclusió social. Aquest és el cas de l’Espai Ridaura, la Sala d’Exposicons ‘La Caixa’ i el Pati de la Biblioteca Baldiri Reixac, que a partir d’ara podran utilitzar el distintiu d’“Espai de Cultura Responsable”.

 mg 1897

Twitter

Facebook Ajuntament