Formació en contractació pública


Dimecres, 12 d'abril, a les 9:00 h, tindrà lloc una formació en Contractació Pública a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro. 

Aquesta formació és una oportunitat per a les empreses del nostre municipi per conèixer la llei de Contractes del Sector Públic 9/2017, de 8 de novembre, i aprendre a presentar ofertes de forma correcta i eficaç davant l'Administració Pública. D'aquesta manera, les empreses podran seguir treballant amb l'Ajuntament i altres entitats del sector públic, garantint la transparència, la igualtat de tracte i la competència en la contractació pública. 

Atenció, les places són limitades i cal inscripció prèvia. Podeu inscriure-us a través del següent enllaç: https://forms.gle/HDo2MyvEB1xhgAdv7 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 83 70 10, extensió 2233.

No deixeu escapar aquesta oportunitat de millorar les vostres habilitats en la contractació pública i créixer com a empresa!


FORMACIÓ CONTRACTACIÓ PÚBLICA post facebook