Guanyadors/es del Concurs Confinament en Positiu del Punt d’Igualtat de Santa Cristina d'Aro

Guanyadors/es del Concurs Confinament en Positiu del Punt d’Igualtat de Santa Cristina d'Aro

Entre l’1 i el 10 de maig de 2020 vint-i-dos participants, 18 dones i 4 homes van publicar a Instagram una fotografia acompanyada d’un text breu on explicaven què havien après de positiu de la situació de confinament. La fotografia i el text havien de ser d’autoria pròpia i cada persona participant només podia participar amb una fotografia i un text.

El jurat del concurs va estar format per membres de l’equip de govern i personal tècnic de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, van valorar la qualitat de la fotografia, la seva relació amb el text, la positivitat del missatge i la originalitat de la proposta.

El 13 de maig el Jurat va tenir la difícil tasca de valorar les fotografies amb el seu text del CONCURS: CONFINAMENT EN POSITIU - “Què he après de positiu amb el confinament?” i al dia següent ens van fer arribar les seves valoracions, d’on van sortir les publicacions premiades.

Els guanyadors s’emporten vals de compra a comerços o establiments del municipi. El primer premi és un val de 100 euros; el segon, de 75 euros, i el tercer, de 50 euros.

Els resultats del concurs es van publicar el mateix dia a les xarxes (Instagram, Facebook) i pàgina web de l’Ajuntament

Les Publicacions guanyadores son:

 

1r Premi per Vanessa Maldonado Bonilla

Guanyadors concurs 1r premi

2n Premi per Josep Morató Moreno

 Guanyadors concurs 2n Premi

3r Premi per Xavier Sureda i Massaguer  

Guanyadors concurs 3r Premi

Facebook

Instagram

Twitter