caenfrdeitptrues

5è Concurs de microrelats de dones de Santa Cristina d’Aro “Dones d’arreu”

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro convoca per 5è any consecutiu el concurs de Microrelats de Dones amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Aquest any la temàtica gira al voltant del lema "Dones d'arreu". Es poden presentar autors/es a partir de 14 anys. La presentació al concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

TEMÀTICA DEL CONCURS:

Dones d’arreu. Dones i diversitat d’origen nacional, ètnic, cultural, religiós, etc.

PRESENTACIÓ D’OBRES I FORMAT:

El gènere literari de les obres presentades ha de ser el microrelat, escrits en català i/o castellà i d’una extensió màxima de 300 paraules. Han de ser originals i inèdits. Com a màxim es pot presentar una obra per autor/a.

Es presentaran en suport paper, format DINA4, tipus de lletra Arial i cos 12, a doble espai i una sola cara (1 original i 1 còpia). Se signarà amb pseudònim i s`inclourà en un sobre, en el qual hi haurà la capçalera “5è. Concurs de microrelats de Santa Cristina d’Aro” i el títol de l’obra. Aquest sobre, l’acompanyarà un sobre menor tancat amb el títol de l’obra i el pseudònim, que inclourà a l’interior les dades de l’autor/a: nom, cognoms, pseudònim, adreça, telèfon, correu electrònic, DNI/NIE o passaport i data de naixement.

Els treballs s’han de presentar presencialment o per correu postal al Punt d’Igualtat: Passatge Pompeu Fabra, 2 (17246) de Santa Cristina d’Aro. Tel. 637 889 203 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les persones guanyadores del certamen hauran de lliurar una còpia del seu text en suport electrònic i es publicaran a la web de l’Ajuntament.

TERMINI DE PRESENTACIÓ I LLIURAMENT DELS PREMIS:

Les obres es podran presentar del 8 de gener al 10 de febrer del 2020, dins l’horari del Punt d’Igualtat. El lliurament dels premis es farà a l’Espai Ridaura el dia 6 de març del 2020.
 
PREMIS:

  • 1er Premi: 1 tablet (valorada en 350€) + entrada 2 persones a l’SPA de l’Hotel Mas Tapiolas + xec de 75 € per la compra de llibres.
  • 2n Premi: entrada per 2 persones a l’SPA de l’Hotel Mas Tapiolas + xec de 75 € per la compra de llibres.
  • 3er Premi: 1 panera de fruita de Km 0 (valorada en 30€) + xec de 75 € per la compra de llibres.

 
Més informació al díptic adjunt:

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Microrelats exterior.jpg)Microrelats exterior.jpg[ ]185 kB
Descarregar aquest arxiu (Microrelats interior.jpg)Microrelats interior.jpg[ ]586 kB

Twitter

Facebook Igualtat

Facebook Ajuntament