caenfrdeitptrues

2n Concurs de fotografia del Punt d'Igualtat a Instagram

Amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista es celebra el 2n. Concurs de fotografia amb dispositius mòbils del Punt d’Igualtat a Instagram

Objectiu:

El Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza aquest concurs fotogràfic amb l'objectiu de potenciar les relacions de parella basades en la igualtat, el respecte i els bons tractes.

Aquesta és una de les diferents accions que es desenvolupen al municipi amb l’objectiu de prevenir la violència de gènere.

Premis:

-        Els premis d’aquest concurs són els següents:

  • 1r Premi: Val de 200 € per la compra de productes tecnològics i menú per 2 persones al Restaurant La Font Picant

2n Premi: Val de 100 € per la compra de productes tecnològics i menú per 2 persones al Restaurant Can Nari.

3r Premi: Val de 50 € per la compra de productes tecnològics i menú per 2 persones al Restaurant Can Barnés

Premi extraordinari: A més a més d’aquests premis s’atorgarà també un premi extraordinari que consistirà en un xec regal per a 2 persones a l’SPA de l’Hotel Sallés Mas Tapiolas, a la fotografia que hagi tingut més “likes” a Instagram durant el període en el qual es poden presentar les fotografies.

BASES DEL CONCURS

-       Tema: Les relacions de parella, sempre, sense violència. Relacions basades en la igualtat, el respecte, els bons tractes i l’afecte.

-        El concurs s’inicia a les 00:00h del 09 d’octubre i finalitza a les 11:00 h del matí del 09 de novembre del 2017. Les fotografies penjades abans o després no seran valorades.

-        Concurs obert a tothom amb l’única condició que siguin seguidors/es del perfil d’Instagram @puntdigualtatdesantacristina.

-        Atenció! Aquest any es poden presentar, com a màxim, dues fotografies per persona. 

-        Cal fer i penjar la fotografia a Instagram amb el hashtag #25Npuntdigualtat2017

-        El perfil d’usuari ha de ser públic (en cas que no sigui així, les fotografies no es podran veure ni valorar) i per tant el jurat no les avaluarà.

-        A més a més de penjar les fotografies a Instagram és condició indispensable enviar-les per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. dins el mateix termini establert en aquestes bases (del 9 d’octubre al 9 de novembre a les 11h). Cal enviar les fotografies que estan emmagatzemades a la carpeta d’Instagram del vostre telèfon mòbil juntament amb les vostres dades personals: nom del perfil d’Instagram, nom i cognoms de l’autor/a i telèfon de contacte. Una vegada rebuda la fotografia es farà un correu de confirmació. En cas de no rebre’l, sisplau contacteu amb el Punt d’Igualtat.

-        El jurat estarà format per integrants de la Regidoria d’Igualtat, Esports, Arxiu, Comunicació i/o Serveis Socials.

-        Es valorarà que les fotografies transmetin valors positius com el respecte, la igualtat, les relacions de parella saludables, l’afecte, etc. així com la seva tècnica i originalitat.

-        Les persones participants són les úniques responsables de les imatges penjades. Les imatges hauran obtingut prèviament les autoritzacions necessàries de les persones que hi figuren, sobretot si es tracta de menors.

-        L’organització del concurs no acceptarà aquelles fotografies que puguin ferir la sensibilitat per continguts racistes, violents, sexistes, xenòfobs, discriminatoris, abusius, ofensius, difamatoris, etc. o puguin ser ofensius envers el col·lectiu LGTBI.

-        Es publicaran les fotografies finalistes i el veredicte final es farà públic el dia 25 de novembre, a la tarda, dins l’acte commemoratiu del Dia Internacional contra la violència masclista, que es farà a l’Espai Ridaura. Posteriorment, els premis es publicaran a través de la web i de diverses xarxes socials del Punt d’Igualtat i de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

-        Les persones guanyadores hauran de posar-se en contacte, abans del 30 de novembre, amb el Punt d’Igualtat, passatge Pompeu Fabra, 2 (17246) de Santa Cristina d’Aro, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., telèfon 972837391. Per comprovar l’autoria de les fotografies guanyadores hauran de portar el seu smartphone i DNI.

-        En el cas que alguna de les persones guanyadores, el dia 30 de novembre, no hagi contactat amb el Punt d’Igualtat, no podrà optar al premi. Si és així, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge més votada pel jurat. 

-        L’organització no es fa responsable de tots aquells problemes tècnics aliens a la seva voluntat i es reserva tot el dret a resoldre qualsevol imprevist de la manera que consideri oportuna.

-        La participació al concurs – amb la publicació d’imatges a Instagram amb el hashtag #25Npuntdigualtat2017 – significa l’acceptació d’aquestes bases i les condicions d’Instagram que poden consultar-se a: https://instagram.com/legal/terms/ 

-        L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro podrà fer ús no comercial de les imatges participants, mencionant la seva autoria. Qualsevol altre ús haurà de ser autoritzat expressament.

Més informació a:

PUNT D'IGUALTAT
Passatge Pompeu Fabra, 2
Santa Cristina d’Aro
972 83 73 91
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
poster concurs instagram 2017

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Igualtat

Facebook Ajuntament