caenfrdeitptrues

Dia Internacional contra l'Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia

SANTA CRISTINA D’ARO CONTRA L’HOMOFÒBIA, BIFÒBIA I TRANSFÒBIA

El dia 17 de maig es va commemorar el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia i és per aquest motiu que des del Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro es van organitzar diferents actes.

Institucionalment l’equip de govern va declarar el municipi respectuós envers la diversitat sexual i contrari a la discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual.

L’acte principal va consistir en penjar la bandera de l’arc iris al balcó de l’antic Ajuntament i pintar un pas de vianants amb els mateixos colors. Va presidir l’acte l’Alcalde, Xavi Sala i Congost, i la Regidora d’Igualtat, Lourdes Fuentes i Faig. El grup de dones de l’Associació Ermessenda van fer la lectura del manifest i de diverses frases de personatges cèlebres que s’han mostrat el seu rebuig envers l’Homofòbia.

20170517 120840

20170517 121033

A més a més d’aquest acte, durant tot el mes, es van organitzar altres activitats com:

-         Campanya contra l’Homofòbia en l’àmbit de l’esport on hi van participar tots els clubs esportius del municipi.

-         Durant tot el mes es fa una campanya de sensibilització a través del Facebook  i Instagram.

-         El dissabte 27 de maig, dins l’Spring Festival, es va fer un taller de molinets de vent que amb el lema “Bufa contra l’homofòbia” pretenia sensibilitzar a la ciutadania envers aquest tema. El mateix dia es van repartir més de 250 braçalets  contra l’Homofòbia elaborats pels socis/es del Banc del Temps. 

IMG 20170513 160506

IMG-20170527-WA0007

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Igualtat

Facebook Ajuntament