caenfrdeitptrues

Dia Internacional contra l'Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia

CAMPANYA “FORA PREJUDICIS” A SANTA CRISTINA D’ARO

Aquest any 2018 el Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha organitzat la campanya “Fora prejudicis” a través de la qual es pretenia sensibilitzar la ciutadania envers la importància de respectar la diversitat sexual i rebutjar qualsevol mena de discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual.

El dia 17 de maig, data en la qual es commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Bifòbia, Lesbofòbia i Transfòbia, es va penjar la bandera de l’Arc iris a l’antic Ajuntament i es va iniciar la campanya “Fora prejudicis” a través dels comerços i serveis municipals.

Una campanya que ha consistit en penjar un distintiu en un lloc visible de l’establiment mostrant així el rebuig envers qualsevol tipus de discriminació cap al col.lectiu LGTBI[1]i fomentar que la ciutadania comprés en aquests establiments.

Flyer amb mes resolucio cartell FINAL

L’acte principal però, es va fer el dissabte 19 de maig al matí i va tenir una elevada participació (al voltant de 100 persones hi van assistir) i va consistir en:

-   En primer lloc, la Regidora d’Igualtat Lourdes Fuentes va donar la benvinguda a tothom i va llegir el manifest institucional en contra de l’Homofòbia, Transfòbia, Bifòbia i Lesbofòbia.

IMG 0351

-      A continuació es va inauguració el Jardí de colors dissenyat i elaborat, amb mitja i ganxet, per l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda.

IMG 0311IMG 0312

 

-      També es van fer tallers infantils de manualitats contra l’homofòbia

IMG 0343

-       I per acabar, una sessió de Shambada per a totes les edats

IMG 0364

A més a més, es va repartir un obsequi per a totes les persones assistents (un mocador amb els colors de l’arc iris) i fruita i beguda que havia facilitat el Supermercat Esclat.


[1] LGTBI: és l'acrònim emprat per a referir-se col·lectivament a les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Subscriure's

Twitter

Facebook Igualtat

Facebook Ajuntament