El nostre poble ha experimentat en els darrers anys una important transformació, un augment de població molt considerable així com l’afectació per l’actual crisi econòmica. És per això que des de l’Àrea de Promoció Econòmica volem contribuir a donar respostes a la millora de l’ocupació, la promoció del comerç local i la indústria com a elements dinamitzadors del municipi, essent aquests els eixos centrals d’aquesta àrea.

  • Des de l'Àrea de Promoció Econòmica està treballant per la promoció del mercat setmanal i la consolidació del Mercat de Segona Mà.
  • Els Plans d'Ocupació, promoguts i subvencionats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya que donen feina durant 6 mesos a persones que estan a l'atur.
  • La borsa de treball i l'acompanyament i orientació laboral a persones que estan a l'atur o volen millorar la seva feina.La col·laboració amb l’Associació d’Empresaris Santa Cristina Emprèn, l'organització de Fires i Mercas, la confecció de la base de dades empresarial, i jornades com la del  “Festiguau! Una diada de gossos”, amb gran èxit de participació.
Raquel Carranco Vizcaino
Tècnica de Projectes
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.