caenfrdeitptrues

Contra la Mutilació Genital Femenina

Avui és el dia internacional de la tolerància zero amb la Mutilació Genital Femenina (MGF). Des de l’Ajuntament de Santa Cristina continuem treballant per prevenir la Mutilació Genital Femenina, i ho fem a través d’una Taula de  Mutilació Genital Femenina i Matrimonis forçosos en la que hi participen diferents agents del territori com Serveis Socials, Punt d’Igualtat, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Joventut, Esports, el CAP, l’escola, l’institut, el Servei de Primera Acollida,  i els referents de violències masclistes comunitàries de Girona.

Els objectius principals de la Taula de  Mutilació Genital Femenina i Matrimonis forçosos són els següents:

*L’establiment d’un protocol efectiu municipalitzat. Donar a conèixer la taula a tots els professionals que poden detectar casos de risc de MGF.

*Treball comunitari (prevenció primària), posar en coneixement de la taula les tasques de sensibilització que s’estan fent en el territori i identificar quantes actuacions s’han fet i en què han consistit.

*Seguiment de casos (prevenció secundària), treball d’aquells casos en els que s’identifiqui l’existència d’un factor de risc de MGF. Com s’intervé o es resolen aquests casos.

mutilacio00 cartell

 

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament