caenfrdeitptrues

Rues de carnaval saludables a la Vall d'Aro

Les tres poblacions de la Vall d'Aro (Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro-S'Agaró i Santa Cristina d'Aro) han fet aquest 2020 l'aposta per la salut i promouen rues de carnaval saludables, sense alcohol durant la desfilada.

Les bases de participació als carnavals, consensuades, redactades i publicades exactament igual a les tres poblacions, estableixen les rues zero-zero. 

"Per la rua de carnaval, l'alcohol no cal", està en el fonament del canvi normatiu, el qual promou que l'espectacle de la desfilada, vist i seguit per famílies amb criatures, mitjans de comunicació i un públic ampli, sigui com qualsevol espectacle organitzat pels Ajuntaments: un show lluït on es valori per part del públic les disfresses, els maquillatges, els pentinats i les posades en escena. 

La mesura no contravé l'esperit de transgressió de la festa -perquè hi ha moments per tot, i aquí es tracta de fer una desfilada davant d'un públic familiar-, es promou la salut (s'ha seguit el consell de professionals de la salut) i també es recullen els bons fruits que està donant la mesura en poblacions com Roses, on s'aplica de fa anys.

carnaval2019 01

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament