SE SUSPENEN ELS ACTES POPULARS DE LA REVETLLA DE SANT JOAN

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha decidit anul·lar tots els actes populars de la Revetlla de Sant Joan 2020 a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19.

 L'Ajuntament ha cregut oportú prendre aquesta decisió atesa la naturalesa popular i multitudinària dels actes previstos al municipi (Arribada de la Flama del Canigó, encesa de la foguera, sopar popular i ball) i atès el comunicat rebut per part de la Direcció General de Protecció Civil en què es recomana:
- La no afluència a actes multitudinaris i grans aglomeracions
- Promocionar un Sant Joan de caire familiar i amb grups reduïts

D'altra banda, l'ajuntament ha prohibit l'encesa de focs de revetlla particulars a tot el municipi, tal com va succeir l'any passat, i ha restringit el llançament de petards i altres articles pirotècnics als espais que estiguin a una distància mínima de 500 metres d'una massa forestal.

El llançament de coets queda prohibit en tot el terme municipal.

Es recorda a tota la població que Es recorda que el  nombre de persones permeses en trobades a casa i al'espai públic és de 15 en fase 2 i 20 en fase 3.
Així mateix , la limitació per a establiments i locals d'espectacles culturals:
- En fase 2 és: En locals tancats de 1/3 de la capacitat amb un màxim de 50 persones i en espais oberts 400 persones assegudes.
- En fase 3 és: En locals tancats del 50% de la capacitat amb un màxim de 80 persones i en espais oberts 800 persones assegudes.

Àrea de Festes

Facebook

Instagram

Twitter