caenfrdeitptrues

SE SUSPENEN ELS ACTES POPULARS DE LA REVETLLA DE SANT JOAN

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha decidit anul·lar tots els actes populars de la Revetlla de Sant Joan 2020 a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19.

 L'Ajuntament ha cregut oportú prendre aquesta decisió atesa la naturalesa popular i multitudinària dels actes previstos al municipi (Arribada de la Flama del Canigó, encesa de la foguera, sopar popular i ball) i atès el comunicat rebut per part de la Direcció General de Protecció Civil en què es recomana:
- La no afluència a actes multitudinaris i grans aglomeracions
- Promocionar un Sant Joan de caire familiar i amb grups reduïts

D'altra banda, l'ajuntament ha prohibit l'encesa de focs de revetlla particulars a tot el municipi, tal com va succeir l'any passat, i ha restringit el llançament de petards i altres articles pirotècnics als espais que estiguin a una distància mínima de 500 metres d'una massa forestal.

El llançament de coets queda prohibit en tot el terme municipal.

Es recorda a tota la població que Es recorda que el  nombre de persones permeses en trobades a casa i al'espai públic és de 15 en fase 2 i 20 en fase 3.
Així mateix , la limitació per a establiments i locals d'espectacles culturals:
- En fase 2 és: En locals tancats de 1/3 de la capacitat amb un màxim de 50 persones i en espais oberts 400 persones assegudes.
- En fase 3 és: En locals tancats del 50% de la capacitat amb un màxim de 80 persones i en espais oberts 800 persones assegudes.

Àrea de Festes

Twitter

Facebook Àrea de Festes

Facebook Ajuntament