caenfrdeitptrues

El Carnaval de l'Amistat 2020

Ja està aquí el Carnaval 2020!!!

Arriba una de les festes més importants del calendari de Festes de Santa Cristina d'Aro... el Carnaval.

Aquest any amb importants novetats en l'acte més important del Carnaval... la Rua, que, per primer cop atorgarà premis econòmics a les 3 millors carrosses grans, les 3 millors carrosses petites i les 3 millors comparses, i el fet que durant el transcurs d'aquesta, les colles participants no podran fer ostentació, exhibir i/o consumir begudes alcohòliques de la mateixa manera que es farà a les rues de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro.

El nostre poble viu amb molta intensitat aquesta festa. Les nostres colles de Carnaval (7 colles! amb la recent incorporació de la colla de Carnaval Mar i Muntanya) ja fa temps que treballen en les seves carrosses i disfresses per a lluir-les en aquests dies de disbauxa, que començaran el dissabte 15 de febrer a l'Espai Ridaura amb l'acte de presentació del Rei/Reina del Carnestoltes 2020 i s'allargaran fins al dia 26 de febrer, quan el regnat de Sa Majestat el Rei/na Carnestoltes 2020 finalitzarà definitivament amb la rua de l'enterrament de la sardina.

La colla de Carnaval Les Castanyes Voladores, pel sistema derotació entre colles, serà qui tindrà l'honor de ser la màxima autoritat carnavalera del Carnaval 2020, un Carnaval que tindrà en els dies 20 i 23 de febrer els seus màxims moments d'esplendor:

- El dia 20 de febrer, amb la celebració de la tradicional rua infantil del dijous gras, que transcorrerà pels carrers del municipi i acabarà al pavelló d'esports, on s'hi celebrarà el festiven infantil de Carnaval i el tradicional concurs infantil de disfresses.

- El dia 23 de febrer, amb la 39a edició de la Gran Rua del Carnaval de l'Amistat, en la qual Santa Cristina d'Aro es vestirà de música, llums i colors amb l'alegria de les creacions que portaran les colles d'arreu de la província als carrers del municipi en la darrera de les rues dels carnavals de la Vall d'Aro.

En els següents documents i enllaços trobareu tota la informació relativa al Carnaval 2020

Molt bon Carnaval a tothom!!
Cartell 2020

Cartell guanyador del Concurs de Cartells de Carnaval 2020 - Autora: Marina Aviñó Camús

Twitter

Facebook Àrea de Festes

Facebook Ajuntament