Viu el Nadal 20-21 a Santa Cristina d'Aro

Benvolgudes, benvolguts,

Novament ens tornem a apropar a unes de les dates més especials de l’any... Les festes de Nadal. Unes festes que aquest any són més diferents i especials que mai, marcades inevitablement per tota la situació de crisi sanitària i social que estem vivint des del mes de març.

Unes festes en les que les mascaretes i la distància social prendran protagonisme a les abraçades i els petons, unes festes sens dubte diferents de totes les que hem viscut.

Aquesta situació, però, lluny de fer-nos caure en la desesperança i l’abatiment, ens ha de fer créixer i ser més forts... No hem de deixar de celebrar aquestes festes... Hem de prendre les mesures necessàries per a seguir-ho fent... No hem de deixar d’estar en contacte amb els nostres éssers estimats... Hem d’aprofitar les avantatges de les noves tecnologies per incrementar més aquest contacte... No hem de deixar de banda les tradicions... Les  hem d’adaptar a la nova situació...

A l’Ajuntament estem treballant per tal que les activitats que se celebrin al municipi aquest Nadal siguin al més segures possible... Inevitablement hi haurà activitats que no es podran celebrar per la més pura lògica i sentit comú, però les que se celebrin, caldrà que siguin amb totes les mesures sanitàries possibles. Amb aquest esperit, us hem preparat una nova edició del llibret d’activitats de Nadal... que s’editarà en format íntegrament digital, i en el que hi trobareu tota la informació de totes les activitats que s’organitzen al municipi aquestes properes festes, totes elles adaptades per tal que es puguin celebrar amb les màximes garanties per a tothom.

Us desitjo que en gaudiu de totes elles amb els vostres familiars.

Molt bones festes de Nadal, molta salut per a tothom i cuideu-vos molt.


M.Lourdes Fuentes i Faig
Alcaldessa de Santa Cristina d’Aro


FelicitacionsNadalSCADigital

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter