caenfrdeitptrues

Presentacions i conferències

El Teatre a Santa Cristina d'Aro

Tant si us agrada el món del teatre com si voleu conèixer què feien els cristinencs i les cristinenques ara fa un grapat d'anys, ens plau convidar-vos a una projecció de fotos amb participació de testimonis del teatre a Santa Cristina d'Aro.
Farem un petit homenatge a l'Agrupació teatral Germanor Cristinenca - que compleix 75 anys- i a tota la gent que ha fet teatre en aquest municipi.

191031 El teatre a Santa Cristina dAro 1191031 El teatre a Santa Cristina dAro 2

QUAN VA CAURE PEDRALTA. 20 ANIVERSARI DE LA RESTITUCIÓ

Fem memòria de la restitució de Pedralta. Taula oberta a tothom. Amb: Josep Amat, Lluís Pallí, Carles Roqué, Antoni Juanals, Il·lusionista Xevi, Josep Andújar i Pilar Blasco.

ad-AM-pedralta Página 1

ad-AM-pedralta Página 2

Balanç DE L’ACTE DE presentació DEL llibre “UNA VIDA MÀGICA. XEVI. DE LA COSTA BRAVA AL MÓN”

El 30 de juny, a les 19h., a la sala d’Exposicions de “la Caixa” va ser presentat el llibre Una vida màgica. Xevi. De la Costa Brava al món, amb la presència de l’il·lusionista Xevi; l’alcalde Xavi Sala; el president de Mans Màgiques, Josep M. Corretger; Joaquim Pijoan, escriptor i pintor; Glòria Jara, articulista i dinamitzadora cultural; i Miquel Correyero, dissenyador i maquetador del llibre. L’assistència fou d'unes 70 persones.

Al final de l’acte, en Xevi oferí una demostració de màgia i es convidà als assistents a un refrigeri i pica-pica. La Llibreria Montse posà una parada de venda del llibre.

Il.lusionista Xevi - Llibre

llibrexevi03

llibrexevi06

Balanç DE L’ACTE DE presentació DEL llibre ENSENYA’M LA LLENGUA, DE TONI BELTRAN GENESCÀ.

El 15 de juny, a les 19h., a la sala d’Exposicions de “la Caixa” va ser presentat el llibre Ensenya’m la llengua. Vocabulari llenguatge mèdic popular, amb la presència de l’autor Toni Beltran (al mig), l’investigador i escriptor Gerard Bussot (dreta) i el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Arxiu, Josep Xifra (esquerra), i l’assistència d’unes 50 persones. La Llibreria Montse habilità un punt on poder adquirir el llibre.

ENSENYAM LA LLENGUA TONI BELTRAN Page 01

IMG 1167

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “UNA VIDA MÀGICA. XEVI. DE LA COSTA BRAVA AL MÓN”

L'alcalde de Santa Cristina d'Aro es complau a convidar-vos a la presentació del llibre UNA VIDA MÀGICA. XEVI, de la Costa Brava al món.

Dissabte 30 de juny, a les 19 h, a la Sala d’Exposicions de “la Caixa” (av. Ridaura, 3)

CartellOKMagXevi

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ENSENYA’M LA LLENGUA. VOCABULARI I LLENGUATGE MÈDIC POPULAR, DE TONI BELTRAN GENESCÀ

Us convidem a la presentació del llibre de Toni Beltran i Genescà, Ensenya’m la llengua. Vocabulari i Llenguatge mèdic popular.
Divendres 15 de juny, a les 19h, a la sala d’Exposicions de la Caixa.

Cartell ENSENYAM LA LLENGUA Santa Cristina

BALANÇ DE L’ACTE DEL DIA INTERNACIONAL DELS ARXIUS

El passat divendres 9 de juny, Dia Internacional dels Arxius, a les 7 de la tarda, es va presentar a l’Arxiu Comarcal de la Bisbal l’exposició en línia Anar a estudi abans dels anys seixanta, amb documents dels arxius del Baix Empordà –també del de Santa Cristina d’Aro–, la qual trobareu penjada a: https://arxiversdelbaixemporda.blogspot.com.es/

En el mateix acte es presentà també el llibre de Josep Lluís Barrassa Mestres i escoles del Baix Empordà al segle XIX, editat per l’IEBE, amb assistència del regidor d’Educació de la Bisbal d’Empordà; el gerent de la Fundació Mascort, Jordi Sargatal; el professor de Filosofia i ex-conseller d’Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo; el president de l’IEBE, Xavier Rocas i el propi autor del llibre.

IMG 9720

IMG 9724

IMG-20170609-WA0000

IMG-20170609-WA0001

 

 

 

 

 

Twitter

Facebook Ajuntament