caenfrdeitptrues

Exposicions

DIA INTERNACIONAL DELS ARXIUS: EXPOSICIÓ VIRTUAL “1918. La Gran Guerra des del Baix Empordà”.

Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, 9 de juny, l’Arxiu Municipal de Santa Cristina d’Aro ha participat a l’exposició en línia 1918. La Gran Guerra des del Baix Empordà, amb documents dels arxius de la comarca, la qual trobareu penjada a: http://arxiversdelbaixemporda.blogspot.com/p/blog-page.html
L’Arxiu Municipal de Santa Cristina d’Aro hi ha col·laborat amb una selecció de documents diversos, tots ells relatius al període 1914-1918 i al moment de crisi que es va viure.
En l’acte d’inauguració va tenir lloc lloc la conferència “Repercussions de la Primera Guerra Mundial a la indústria surera del Baix Empordà”, a càrrec de Joaquim Alvarado Costa, llicenciat en Història.

Cartell ABES

EXPOSICIÓ "EL TREN DE LA MODERNITAT"

Fa dues setmanes vam inaugurar l'exposició "El Tren de la Modernitat", dedicada al 125è aniversari del tren de Sant Feliu a Girona. Ara, gràcies a la col·laboració del col·lectiu de col·leccionistes Enyuyu's, hi hem  afegit 8 fanals ferroviaris. No us la perdeu! Oberta dv tarda, ds matí i tarda i dg matí.

https://www.facebook.com/events/142183139741602/

Expo Tren - cessió fanals màquina

Fanals

Notícia Fb fotos i text

125 ANYS DEL FERROCARRIL ENTRE GIRONA I SANT FELIU DE GUÍXOLS (1892-2017)

Aquest any es compleixen 125 anys del ferrocarril entre Sant Feliu i Girona, que creuava el nostre terme i hi tenia dues estacions.

Per aquest motiu us avancem que acollirem una exposició sobre el tren, del 27 d’octubre al 26 de novembre de 2017.

L’exposició és una iniciativa conjunta de tots els municipis de la línia del tren, coordinada pel Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.  

EL TREN 125e aniv-flyer pr-2 Page 1

EL TREN 125e aniv-flyer pr-2 Page 2

DIA INTERNACIONAL DELS ARXIUS: EXPOSICIÓ VIRTUAL “ANAR A ESTUDI ABANS DELS ANYS SEIXANTA”.

Aquest divendres 9 de juny, Dia Internacional dels Arxius, a les 7 de la tarda, es presenta a l’Arxiu Comarcal de la Bisbal l’exposició en línia Anar a estudi abans dels anys seixanta, amb documents dels arxius del Baix Empordà, la qual quedarà penjada de https://arxiversdelbaixemporda.blogspot.com.es/

L’Arxiu Municipal de Santa Cristina d’Aro hi ha col·laborat amb una selecció de documents textuals, fotogràfics, icònics, audiovisuals, publicacions i algun objecte, tots ells relatius al món de l’ensenyament des del segle XVIII a 1965.

En el mateix acte es presenta el llibre de Josep Lluís Barrassa Mestres i escoles del Baix Empordà al segle XIX, editat per l’IEBE. Hi assistiran l’autor, el professor d’Història de l’Educació Salomó Marquès i el professor de Filosofia i ex-conseller d’Educació i Universitats Joan Manuel del Pozo.

Cartell - arxivers BE 2017 bis

Twitter

Facebook Ajuntament